Monday, October 21, 2013

Wajib!!! pengguna hand phone samsung muslim baca post iniAssalamualaikum kepada semua pembaca blog ini yang budiman lagi bijaksana.Kali ni akau terpanggil untuk berkongsikan suatu rahsia yang sememangnya wajib aku sharekan kepada korang yang beragama islam khususnya.Pada korang yang memiliki handphone yang canggih manggih pada abad ini jenama samsung silalah baca post ni sampai habis.

Semalam ada seorang rakanku menghantar sms melalui whatssup pada aku untuk mengikuti arahan yang diberikan,pada mulanya aku ingatkan hanyalah gurauan semata-mata.aku pun terus lakukan apa yang disuruh pada handphone aku jenama samsung galaxy note....apalagi mengucap panjang aku dengan apa yang aku lihat tertera di screen handphone aku.

Jadi korang lihatlah sendiri dekat handphone korang sendiri aku tak nak ceritakan apa yang aku lihat takut kalau-kalau terjadi kat handphone aku jek,mana nak tau gambar lain keluar kat handphone korang.selepas tu aku mintak ler sesangat korang sharelah kat ruangan komen gambar apa yang korang lihat,aku nak tau jugak..hehe.

Cara-caranya:

1.Taip *#0*#
2.pilih "sensor"
3.pilih "image test"

wynn78 : Nampak tak permainan halus mereka??


No comments:

Post a Comment