Saturday, December 31, 2011

Maharaja lawak akhir full





Sunday, December 25, 2011

Maharaja lawak minggu ke 9 full





Thursday, December 22, 2011

Tv baru..Tv baru...Tv baru





Satu hari jalan2 kat seng heng terpikatlah pulak kat tv nih, anak2 aku pun berkenan. Apa lagi angkat 1 ler jawabnya, yg bestnya boleh layan internet tv,youtube dll.Pastu boleh support portable hardisk 500 gig fuyoo..canggih beb!!
p/s: Bilalah Unifi nak sampai tempat aku nih..




Kenduri kahwin

e


Asalamualaikum dan salam sejahtera kepada peminat blog ni,terlebih dahulu aku nak ucapkan ribuan terima kasih kpd semua. Entry kali ni mengisahkan pasal kenduri kawin (musim mengawan) ha..ha..ha..,Specialnya kali ni pasal free gift yg aku dpt,selalunya dpt telor atau coklat tapi kali ni amat berbeza.Aku dpt kicap tamin yg comel..yg ni real punya,boleh guna.Itulah yg specialnya citer kali ni.Aku dah lama x post citer pasal aku ada projek mega yg baru aku ceburi..korang tunggulah resultnya nanti..hehehe,Biarlah rahsia kata dato siti nurhaliza.Doakan kejayaan aku..Amin




Saturday, December 17, 2011

Maharajalawak mega minggu ke 8 full





Saturday, December 10, 2011

Maharaja lawak mega minggu ke 7 full





Sunday, December 4, 2011

Maharaja lawak mega minggu ke 6 full





Saturday, December 3, 2011

Saham Marco-wa kasi untung skit !!!





Entry kali ni pasal aku main saham baru2 ni ari jumaat 2/12/11.Aku saja test market pasal tgk saham nih ada potensi tapi malangnya permainan jahat telah berlaku oleh pelabur lain(x sempat screen shot pasal under maintainance) itu pasal ler aku jual terus sebelum aku terkena ...hehehe. Sebelum nih aku dpt grab untung gak dgn saham Dbe best untung byk skit..hahaha(x teingat nak screen shot masa tu).Dalam permainan main saham nih byk ilmu dia untuk main jek byk skill belum lagi nak tau yg mana nak naik...huuu.Apa2 pun layan..yek



Wednesday, November 30, 2011

Bursa saham maybank online stock


Apa khabar semua pengikut blog nih?di harap dlm keadaan baik sejahtera.Entri pada kali ni adalah screen shot drp real online stock maybank.Di sini aku nak citer skit pasal main saham yg telah aku main dlm beberapa tahun nih.Ini adalah permulaan perkenalan pasal pasaran saham.Kalau ada pengikut blog nih yg ada ilmu pasal saham bolehlah berkongsi bersama. Ok aku blah dulu..jumpa di entri yg lain.



Monday, November 28, 2011

Maharaja lawak mega minggu ke 5 full





Saturday, November 12, 2011

Berhari raya di kelantan 5hb-8hb nov 2011









Berhari raya di kelantan 5hb-8hb nov 2011









Berhari raya di kelantan 5hb-8hb nov 2011








Saturday, October 29, 2011

Honda CRZ Hybrid Malaysia


Honda CRZ Hybrid Malaysia akan launch November ini,sungguh sporty buat second car best nih.Skunk second car aku kancil jek...first car Honda,klau aku nak beli pun tunggu second hand murah skit hehehe.Aku sebenarnya peminat Honda layan beb!!!



Friday, October 21, 2011

ayam penguin???

video



Friday, September 30, 2011

ayam kampung untuk di jual !!!


SOLD OUT
harga: Rm 10 seekor

ayam kampung muda/dara!!!
kos sembelih/proses ayam Percuma!!!
kos penghantaran(area manjung) percuma!!!
stok terhad!!! siapa cepat dia dapat!!!
marilah mencuba ayam kampung yg sedap!!! balik terus goreng,x payah rebus lama2 sebab ayam muda.average berat ayam 1 kilo,proses dan sembelih saya kira sedekah.berniaga sambil beribadah..
COMING SOON WILL BACK
(akan di beritahu kelak)

-Sesiapa yang berminat bolehlah call 019-4611110 win





Tuesday, September 20, 2011

percutian di pulau langkawi feri 16hb-18 sept 2011





korang layanlah gambo dalam feri nih..cantik sungguh pemandangan pulau2 kecik,air laut yg hijau..sungguh mengasyikkan ciptaan tuhan.



percutian di pulau langkawi Geo park 16hb-18 sept 2011





lotih rasanya layan karenah anak2 aku nih,nak naik plak bot kayuh ni.masa aku kayuh kat hujung tu ada ikan besar lompat,terkejut beruk di buatnya.aku pegi dekat memang besar rupanya ikan arapaima@ikan naga.nasib baik x di ngapnya aku...hehehe(pucat anak2 aku)



percutian di pulau langkawi beg 16hb-18 sept 2011





penuh bonet sampai x muat.last sekali beg yg lain letak kat tempat penumpang depan..huu



percutian di pulau langkawi kabel car 16hb-18 sept 2011





hiss..x tau nak cakap apa masa kat atas tu..gayat beb..



percutian di pulau langkawi makan seafood 16hb-18 sept 2011






salam..kengkawan semua,apa khabar?sihat. di harap semuanya sihat.baru2 ni aku pergi bercuti di pulau lagenda langkawi.korang layanlah gambo yg aku upload.best woo..aku syorkan korang pergi,ashik keje jek..kenalah rehatkan minda jugakkan??nilah hasil keuntungan aku bermain emas..alhamdulilah syukur pada allah.amin.



Monday, September 5, 2011

projek bulan ramadhan ayam kampung




Entri kali ni, projek baru aku cuba bela ayam kampung plak.Ntahlah...aku ni x reti duduk diam rasanya,semua nak cuba baru tahu susah ke senang baru ada pengalaman.Untuk makluman ayam kampung yg aku bela ni jenis ayam kampung express kata cina jual anak ayam tu,4 bulan dah cukup umur.Gambar ni aku ambil umur 2 bulan dah.ayam warna putih tu cina x suka sgt,aku nak panggang jek..hehehe.Aku survey harga skunk cantik kalau jual skunk 1 kilo rm16 woo...doakan kejayaan aku yek..
ingat emas ingat wynn78
nak beli emas call 019-4611110 win