Thursday, August 22, 2013

Awas!!! peringatan pelabur Emas!!

Carta emas hari ini 23/8/2013

Carta emas 6 bulan lepas

Kali ni aku nak share kat korang sikit pasal pelaburan emas ni,mana yang dikatakan untung daripada sudut pandangan aku.Meh aku nak ajor sikit kat korang yang rasa rugi tu.Pada pandangan aku main emas ni yang baru 2-3 tahun jek.Aku main emas ni kononnya nak buat aset melalui membaca e-book percuma yang ada didalam internet ni.(terima kasih Tuan yang share e-book ni).

Aku nak tanya korang motif melabur nak apa?? mesti nak untung kan?? takkan nak simpan jek.Setelah aku main emas ni aku dapat idea sendiri melalui pengalaman aku untuk mendapat keuntungan dengan cara paling cepat.(jangan dengar cakap orang)pada aku la.bagi aku main emas ni sama je jalan cerita seperti main saham.

Aku combine kan kedua-duanya jadilah satu jalan penyelesaian.Jadi aku nak korang fikirlah macamana nak buat kay...ini adalah gambaram yang aku nak share realiti punya cara aku melalui pengalaman.Aku beli emas pada 18/4/2013 (korang boleh lihat entri aku yang lepas).Hari ini korang tengok carta yang aku bagi.Dalam dok analisis pun aku salah tafsir gak.

kalau nak diikutkan dalam tempoh 4 bulan ni aku dah boleh untung 2 kali.Untung yang mula 1 gram rm 8.00 untung yang ke 2 pada masa ini,hari ini,ketika ini masih belum dijual ialah 1 gram rm 10.00.Tetapi dalam aku dok analisis aku salah teka jugak janji ditepati aku tak rugi...betul tak???

wynn78 : Ilmu main emas ni aku dapat dengan berdoa pada yang esa dibukakan pintu hatiku...alhamdulilah syukur kerana buat masa ni aku langsung tak rugi dalam permainan emas nihNo comments:

Post a Comment